• Kwaliteit
  • Betrokkenheid
  • Samenwerking

Waar vind ik vacatures in fysiotherapie?

Welkom op onze webpagina gewijd aan het helpen van fysiotherapeuten bij het vinden van de juiste vacatures in hun vakgebied. Hier vind je nuttige informatie en bronnen om je zoektocht naar een baan als fysiotherapeut te vergemakkelijken.

Waar vind ik vacatures in fysiotherapie: Wat u moet weten

Waar vind ik vacatures in fysiotherapie: Wat u moet weten

Er zijn verschillende manieren waarop je vacatures in de fysiotherapie kunt vinden. Op deze pagina delen we de 7 belangrijkste manieren.

Vacaturewebsites

Er zijn veel algemene vacaturewebsites waar je naar vacatures kunt zoeken op basis van trefwoorden en locatie. Populaire websites in Nederland zijn bijvoorbeeld Indeed, LinkedIn, Monsterboard, en Jooble. Je kunt gewoon "fysiotherapie" of specifieker "vacatures fysiotherapeut" invoeren in de zoekbalk.

Vacaturebanken beroepsverenigingen

Beroepsverenigingen voor fysiotherapeuten kunnen specifieke vacaturebanken hebben op hun websites. In Nederland is het Koninklijk Nederlands Genootschap voor Fysiotherapie (KNGF) een belangrijke vereniging om te volgen.

Netwerk

Praat met andere fysiotherapeuten in jouw netwerk en vraag of ze weten van vacatures of aanbevelingen hebben. Soms worden vacatures intern aangeboden voordat ze openbaar worden gemaakt.

Social media

Volg relevante groepen en pagina's op sociale media platforms zoals LinkedIn en Facebook waar vacatures in de gezondheidszorg en fysiotherapie worden gedeeld.

Regionale kranten en tijdschriften

Sommige vacatures in de gezondheidszorg worden nog steeds in lokale kranten of tijdschriften geadverteerd.

Universiteiten en onderwijsinstellingen

Als je geïnteresseerd bent in academische of onderwijsgerelateerde fysiotherapieposities, kun je de websites van universiteiten en hogescholen raadplegen voor vacatures in onderzoek en onderwijs.

Websites van zorg-organisaties

Diverse zorg-organisaties, waaronder Fysiogroep Nederland, plaatsen hun vacatures voor fysiotherapeuten ook op hun eigen carrièrepagina's. 

Vacatures bij FGN

Contact opnemen

Wilt u meer weten of solliciteren? Neem dan vooral contact op met een van onze regiopartners bij u in de buurt.