• Kwaliteit
  • Betrokkenheid
  • Samenwerking

Aktiefysio Hilversum sluit zich aan bij Fyzie en Fysiogroep Nederland

De praktijk van Willem van Rooij, Aktiefysio, is al jaren een begrip in Hilversum. Een combinatie van een goed opgeleid behandelteam, een prachtige locatie en vriendelijk en hulpvaardig personeel. Een succesvolle mix die garant staat voor hoge kwaliteit en blije cliënten.

Wij zijn erg trots op het feit dat Willem en Annemarie de praktijk en haar medewerkers aan Fyzie en Fysiogroep Nederland toevertrouwen. Ook zijn we blij dat Willem betrokken zal blijven bij de praktijk.

Met Fyzie en Fysiogroep Nederland blijven we bouwen aan een sterk kwalitatief eerstelijnsbedrijf waarin de zorg voor cliënten en medewerkers centraal staat in en tijd waarin de zorg grote uitdagingen tegemoet gaat. Door de krachten te bundelen en gebruik te maken van elkaars kennis en ervaring kunnen wij het verschil blijven maken en voorop lopen in de eerstelijnszorg.

We kijken uit naar een mooie samenwerking!

 

Gepubliceerd 20 december 2021

Het laatste nieuws

Kalkdijk fysio en manuele therapie en Bekken en Bekkenbodem Zorgcentrum worden onderdeel van TIGRA Heerenveen en Fysiogroep Nederland.

Lees verder

Knegt & Bungelaar, Fysiotherapie MC Aalsterweg en Fysio Company Care worden onderdeel van B-Fysic en Fysiogroep Nederland

Lees verder

Fysiotherapie Houtwal sluit zich aan bij Topfit Fysiotherapie en FGN

Lees verder