• Kwaliteit
  • Betrokkenheid
  • Samenwerking

Fysiogroep Nederland was op de Olympische Spelen

Met trots hebben wij gekeken naar de geweldige prestaties van onze atleten op de Olympische Spelen in Beijing. Des te meer omdat drie fysiotherapeuten van Fysiogroep Nederland als onderdeel van TeamNL geholpen hebben om onze schaatsers maximaal te laten presteren!

Gerard Broekema van Tigra Heerenveen was mee als manueel therapeut van de Shorttrackers van TeamNL. Zijn hoogtepunt was de gouden medaille op de relay dames met de fantastische inhaalactie van Xandra Velzenboer.

Nico Hofman en Tamara de Winter van Paramedisch Adviescentrum Aalsmeer (PACA) waren mee als fysiotherapeuten van Team Jumbo-Visma dat tijdens de Olympische Spelen ook deel uitmaakte van TeamNL. Voor Nico was het al weer de vijfde spelen die hij meemaakte en hij vond het wederom weer mooi om te zien hoe de schaatsers onder de intense druk die de spelen met zich mee brengen toch geweldig presteerden.

We zijn blij dat ze naar een paar intense en mooie weken weer terug zijn!

 

Gepubliceerd 22 februari 2022

Het laatste nieuws

Kalkdijk fysio en manuele therapie en Bekken en Bekkenbodem Zorgcentrum worden onderdeel van TIGRA Heerenveen en Fysiogroep Nederland.

Lees verder

Knegt & Bungelaar, Fysiotherapie MC Aalsterweg en Fysio Company Care worden onderdeel van B-Fysic en Fysiogroep Nederland

Lees verder

Fysiotherapie Houtwal sluit zich aan bij Topfit Fysiotherapie en FGN

Lees verder