FysioNU

FysioNU heeft 5 locaties in Apeldoorn met zeer gemotiveerde en gespecialiseerde fysiotherapeuten.

Samen maken we ons sterk voor een optimaal antwoord op uw hulpvraag. We verstaan ons vak en willen elke dag maximaal voldoen aan de wensen van de cliënt. U en uw herstel staan bij ons centraal.

Wij zijn gespecialiseerd, werken onderling samen in kernteams en werken elke dag met passie aan uw herstel. Dankzij ons succesvolle netwerk met andere zorgverleners bieden wij net iets meer: snel een aanvullend overleg, advies, diagnostiek of behandeling. Wij hebben zowel reguliere fysiotherapie als de meeste specialisaties in huis en leveren cure, care en preventie en altijd bij u in de buurt. Zowel bij algemene klachten als bij een specifieke zorgvraag hebben wij de kennis in huis.

Contact

Ordenplein 32,
7312 NL Apeldoorn

FysioNU is een goed georganiseerde, proactieve en dynamische praktijk die voldoet aan de meest actuele kwaliteitseisen. We leveren als Pluspraktijk/ Keurmerkpraktijk zorg dicht bij u in de buurt. Wij geloven in de kracht van samenwerking.

Met Fysiogroep Nederland delen we dezelfde visie op kwaliteit en samenwerken en hebben we een professionele partner gevonden om ons te ondersteunen en ons beleid en onze praktijk verder te ontwikkelen op het gebied van zorginhoud en kwaliteit.

Vestigingen

FysioNU

Ordenplein 32, 7312 NL, Apeldoorn

FysioNU - Linie

Linie 620, Apeldoorn

FysioNU - Vosselmanstraat

Vosselmanstraat 4B, Apeldoorn

FysioNU - John F. Kennedylaan

John F. Kennedylaan 32, Apeldoorn

FysioNU - Jhr. Molleruslaan

Jhr. Molleruslaan 8, Apeldoorn

Bekijk andere partner praktijken

Paramedisch AdviesCentrum Aalsmeer

TIGRA Heerenveen Fysiotherapie

Fyzie