TIGRA Heerenveen Fysiotherapie

TIGRA Heerenveen Fysiotherapie is een vooruitstrevende multidisciplinaire praktijk met dé specialisten op het gebied van fysiotherapie, revalidatie, arbeid, leefstijl en training.

Met meer dan 40 jaar ervaring, 3 locaties en circa 40 medewerkers onderscheidt TIGRA zich in hun deskundigheid. Naast eigen specialisten werkt TIGRA ook graag nauw samen met andere specialisten als huisartsen, sportartsen, psychologen, podologen, specialisten in ziekenhuizen en privéklinieken. Tevens beschikt TIGRA over een uitgebreid arsenaal aan moderne apparatuur om klachten goed in kaart te brengen, progressie goed te kunnen monitoren en patiënten de juiste behandeling te kunnen geven.

Contact

It Hege Stik 1,
8445 PZ Heerenveen

Door samen te werken met FGN en haar partner praktijken die aan de top van de markt opereren, zijn wij nog beter in staat om kwaliteit te kunnen waarborgen en innovatief te kunnen ondernemen. Gezamenlijk staan we sterker en kunnen we beter voldoen aan de toekomstige verwachtingen in de zorgmarkt. Hiermee zal TIGRA Heerenveen haar strategische positie in Friesland makkelijker kunnen bewerkstelligen en krijgen onze patiënten de zorg die zij verdienen.

Vestigingen

Hoofdlocatie It Hege Stik

It Hege Stik 1, 8445 PZ Heerenveen

Residentie Oranjewoud

Flat Oranjewoud 1, 8443 EL Heerenveen

Roerdomplaan

Roerdomplaan 1a, 8446 JP Heerenveen

Sportstad Fitness

Abe Lenstra Boulevard 23Q (op de 1e verdieping), 8448 JA Heerenveen

Sportstad Sportgeneeskunde

Abe Lenstra Boulevard 23Q (op de begane grond), 8448 JA Heerenveen

Bekijk andere partner praktijken

FysioNU

Paramedisch AdviesCentrum Aalsmeer

Fyzie