• Kwaliteit
  • Betrokkenheid
  • Samenwerking

FysioExpert en FGN gaan samenwerking aan met Nieuw Groenendaal Fysiotherapie & Fitness

Met trots mogen wij vermelden dat Nieuw Groenendaal Fysiotherapie & Fitness onderdeel is geworden van FysioExpert en FGN.

Nieuw Groenendaal gelegen aan de Sportparklaan in Heemstede is al jaren een begrip in Heemstede en omstreken onder aanvoering van Hans van der Hulst. Het is een modern centrum voor fysiotherapie, revalidatie, arbozorg, sport en leefstijl.

De 34 experts zijn breed gespecialiseerd en naast algemene fysiotherapie kan men in de praktijk terecht voor ondermeer hydrotherapie, kinderfysiotherapie, manuele therapie, Covid revalidatie en diverse orthopedische klachten. De praktijk heeft een multidisciplinaire behandelaanpak, denk hierbij aan de inzet van fysiotherapeuten, diëtisten, psychologen, ergotherapeuten en leefstijl(coaches).

FysioExpert en FGN kijken uit naar een prettige en succesvolle samenwerking met Nieuw Groenendaal.

 

Gepubliceerd 06 september 2021

Het laatste nieuws

Kalkdijk fysio en manuele therapie en Bekken en Bekkenbodem Zorgcentrum worden onderdeel van TIGRA Heerenveen en Fysiogroep Nederland.

Lees verder

Knegt & Bungelaar, Fysiotherapie MC Aalsterweg en Fysio Company Care worden onderdeel van B-Fysic en Fysiogroep Nederland

Lees verder

Fysiotherapie Houtwal sluit zich aan bij Topfit Fysiotherapie en FGN

Lees verder