• Kwaliteit
  • Betrokkenheid
  • Samenwerking

Ondernemingsraad

Fysiogroep Nederland heeft een (gemeenschappelijke) ondernemingsraad. De ondernemingsraad vertegenwoordigt onze medewerkers en heeft advies- en instemmingsrecht op bepaalde besluiten die door het bestuur worden genomen. Graag stellen wij u voor aan de leden van onze ondernemingsraad. 

 

 

Over de ondernemingsraad

 

Wij hechten veel belang aan de betrokkenheid en expertise van onze werknemers. Fysiogroep Nederland zet in op talentontwikkeling en wil de best mogelijke werkgever zijn. Dit lukt ons alleen als we continu in gesprek zijn met onze werknemers en hun ideeën en belangen meenemen in de besluiten die we nemen voor de groep. Om deze reden hebben we een gemeenschappelijke ondernemingsraad geïnstalleerd die met onze organisatie in gesprek gaat en ons van waardevolle inzichten voorziet.

Jeffrey van Goethem | Voorzitter ondernemingsraad

Jeffrey van Goethem (1992) werkt voor PACA en vertegenwoordigt daarmee de regio FGN Midden West. Vanaf oktober 2022 is hij voorzitter van de OR. Tijdens de opstartfase was Jeffrey bezig met de Master Musculoskeletal Physiotherapy Sciences aan de VU Amsterdam en deze is inmiddels afgerond. In de praktijk is hij werkzaam als algemeen fysiotherapeut met Dry Needling en inspanningsfysiologie als aanvulling. Hij is woonachtig in Amsterdam en sport graag in zijn vrije tijd. De OR ziet hij als leuke afwisseling op het werk als fysiotherapeut, een beroepsgroep die de komende jaren voor mooie uitdagingen zal komen te staan. Via de OR van FGN hoopt Jeffrey een steentje bij te dragen om dit mooie vak leuk en inspiratievol te houden.

Ties Verbeek | Lid ondernemingsraad

Ties Verbeek (1986) is al zijn hele leven woonachtig in het mooie Baarn. Sinds 2009 werkt hij bij FyZie in Amersfoort (FGN Midden Nederland) en dat bevalt nog steeds uitstekend. Ties is binnengekomen als stagiair en mocht zich ontwikkelen tot manueel therapeut. Inmiddels liggen er ook wat coördinerende en aansturende taken op zijn bordje, die de werkdagen extra afwisselend en uitdagend maken. Hij vindt het erg belangrijk om iets te kunnen betekenen voor mensen, als therapeut, locatiemanager, of als OR-lid... Binnen de OR hoopt Ties zijn bijdrage te leveren door op een constructieve manier mee te denken over ontwikkelingen die de werknemers van FGN aangaan.

Freek Arnold | Vicevoorzitter ondernemingsraad

Freek Arnold (1992) geboren en getogen in Rotterdam en in 2021 met zijn vriendin verhuisd naar Berkel en Rodenrijs. In januari 2020 is hij voor FGN komen werken. Hij is verantwoordelijk voor het coördineren van alle praktijkovernames van de onderneming. Sinds de start van FGN is de onderneming flink gegroeid en de ambitie is om dit ook de komende jaren te blijven doen. Overnames spelen een belangrijke rol in het realiseren van deze groei. In tegenstelling tot andere OR-leden heeft Freek in zijn dagelijkse werkzaamheden minder te maken met wat er op de werkvloer speelt. Dit is voor hem een belangrijke reden geweest om lid te worden van de ondernemingsraad. Het mooie aan de OR vindt hij, dat alle leden verschillende achtergronden hebben en hierdoor veel van elkaar kunnen leren. In zijn vrije tijd sport en leest hij graag en brengt Freek zoveel mogelijk waardevolle tijd door met zijn vriendin, familie en vrienden. Tevens is hij er recent achter gekomen dat tuinieren ook heel ontspannend werkt.

Ewout Bos | Lid ondernemingsraad

Ewout Bos (1987) is in 2019 in dienst gekomen bij HealthTime, een dochteronderneming van FysioExpert uit Haarlem (FGN Noord-West). Hij geeft hier trainingen en is onderdeel van het management. Healthtime is een medisch fitnesscentrum dat zich vooral bezighoudt met het sporttraject na fysiotherapie. Met als doel de behaalde resultaten binnen de fysiotherapie te behouden en deze uiteindelijk naar een nog hoger level te brengen. Al met al zeer leuk en gevarieerd werk. Onderdeel uitmaken van de OR is voor Ewout een nieuwe uitdaging; hoe werkt zoiets en wat kun je door intensief samenwerken met elkaar bereiken? Met het uiteindelijke doel om FGN binnen alle regio's zo eensgezind mogelijk te krijgen, zonder als praktijk de eigen identiteit te verliezen. Naast zijn werk heeft hij een prachtig mooi gezin en brengt hij zijn dagen aardig actief door; Hardlopen, fitness en honkbal zijn hierbij favoriet.  

Ciska Spreeuw-Rinzema | Lid ondernemingsraad

Ciska Spreeuw-Rinzema (1985) is woonachtig in Heerenveen met man en 2 kinderen. Ze werkt sinds 2017 voor Fitaal (FGN Friesland). Hier maakt ze onderdeel uit van het secretariaat. Inmiddels maken de secretariële werkzaamheden steeds meer plaats voor een stukje marketing, denk aan social media en website beheer. Ze voelde zich direct aangesproken bij de ledenwerving van de OR binnen FGN. Wel vond ze het best spannend, het idee om samen de ondernemingsraad op te zetten, was voor iedereen een uitdaging. Ciska vindt het belangrijk om zichzelf verder te verdiepen in de organisatie en hierbij iets te kunnen betekenen voor de medewerkers. Met een ondernemingsraad kijk je samen naar het grotere geheel. Dit heeft haar doen besluiten de sprong in het diepe te maken. In haar vrije tijd heeft ze graag mensen om zich heen en is ze druk met het gezin. Om hier af en toe aan te ontsnappen en tijd voor zichzelf te nemen pakt ze regelmatig de mountainbike om te genieten van de frisse buitenlucht.

Patrick Fransman | Secretaris ondernemingsraad

Patrick Fransman (1985) woont samen met vrouw en kinderen in Lelystad. Met veel plezier is hij werkzaam als sportfysiotherapeut bij Topfit fysiotherapie (FGN Flevoland). Hier houdt hij zich vooral bezig met orthopedische casuïstiek. Toen bekend werd dat er FGN breed een ondernemingsraad werd opgericht, was er geen twijfel voor Patrick om zich aan te melden als kandidaat. Reeds eerder had hij al nagedacht over de oprichting van een OR binnen de organisatie. Dat de ondernemingsraad onder andere op komt voor de belangen van het personeel sprak hem enorm aan. Zeer gemotiveerd is hij dan ook om samen met collega’s uit het werkveld te staan voor deze belangen.Tijdens zijn werk is hij al veel met sport gerelateerde zaken bezig, maar zeker ook in zijn vrije tijd waarin hij recreatief bezig is met de triatlon sport. Daarnaast probeert hij zoveel mogelijk tijd te besteden aan het gezin, de familie en vrienden.

Max Verkuyl | Lid ondernemingsraad

Max Verkuyl (1995) is sinds 2016 werkzaam als fysio/manueel therapeut bij B-Fysic (FGN Zuid-Oost). Bij de oprichting van de ondernemingsraad voelde Max zich niet direct geroepen om zich als kandidaat aan te melden. Maar aangezien hij wel van een uitdaging houdt, is hij gemotiveerd op de uitnodiging ingegaan. Gaande weg is hij erachter gekomen dat wij samen een vertegenwoordig zijn voor de werknemers regionaal maar ook landelijk. Het beoordelen van adviesaanvragen en nemen van initiatieven welke positief kunnen bijdragen aan bedrijfsverandering past uitstekend bij hem. Als hij niet aan het werk is speelt hij graag voetbal en padel.

Marieke van Dronkelaar | Secretaris ondernemingsraad

Marieke van Dronkelaar (1987) is oncologiefysiotherapeut en werkzaam bij FysioNU (FGN Apeldoorn). Sinds 2021 is deze praktijk onderdeel van FGN, vanwege corona ging de eerste communicatie online. Dit zorgde voor een wat kille start en veel onduidelijkheid bij het personeel. Toen de vraag kwam of er iemand de organisatie wilde vertegenwoordigen heeft Marieke haar hand opgestoken, voornamelijk uit nieuwsgierigheid. Hoe werkt deze grote organisatie en hoe worden beslissingen genomen die ons allen aangaan? Ze vindt het belangrijk dat de stem van de medewerkers gehoord wordt bij het nemen van grote beslissingen. Binnen de ondernemingsraad vervult ze gedeeltelijk de rol van secretaris. Een rol die buiten haar comfortzone ligt maar waarin haar persoonlijke ontwikkeling enorm wordt gestimuleerd.

Steven Walgers | Secretaris ondernemingsraad

Steven Walgers (1979) woont in Papendrecht is getrouwd en vader van 2 kinderen. Al ruim 17 jaar werkzaam als kinderfysiotherapeut & klankbordmedewerker voor Balans (FGN Zuid-West) wat sinds 2020 is overgenomen en nu PMC in Balans is. Binnen de kinderfysiotherapie liggen zijn aandachtspunten op het behandelen van zuigelingen, kinderen met orthopedische klachten en kinderen met een motorische ontwikkelingsachterstand. Hij is specialist in het behandelen van kinderen met een scoliose (Schroth – therapie). Binnen PMC in Balans is er een klankbordgroep op de locatie in Sliedrecht, hier gaat het vooral over lokale onderwerpen. Toen er een oproep kwam voor de ondernemingsraad van FGN werd Steven gelijk geprikkeld. Vooral om te kijken wat er zich allemaal afspeelt binnen FGN en welke rol de OR daar in mag gaan spelen.

Contact opnemen met onze ondernemingsraad?

Medewerkers van onze praktijken en andere geïnteresseerden kunnen per e-mail contact opnemen met het secretariaat van de ondernemingsraad: or@fgn.nl