• Kwaliteit
  • Betrokkenheid
  • Samenwerking

Over FGN

Fysiogroep Nederland (FGN) bestaat uit 8 regionale praktijken die samen meer dan 100 locaties hebben door heel Nederland.

We bundelen onze kennis en ervaring om een kwalitatieve marktleider in fysiotherapie te bouwen. Wij geloven dat we met de juiste mensen en een gezamenlijke visie goede en betaalbare zorg kunnen bieden die voor iedereen toegankelijk is. Dit doen we door onze cliënten centraal te zetten, talent binnen de organisatie te ontwikkelen, vooruitstrevend te zijn in de zorg die we verlenen, te bouwen aan een professionele organisatie en onze onderneming goed te positioneren in de eerstelijn.

Meer informatie over FGN

Praktijkovername

Bent u geïnteresseerd in een praktijkovername door Fysiogroep Nederland en wilt u weten wat u van ons kan verwachten?

Praktijkovername
Ondernemingsraad

Fysiogroep Nederland heeft een (gemeenschappelijke) ondernemingsraad. De ondernemingsraad vertegenwoordigt onze medewerkers en heeft advies- en instemmingsrecht op bepaalde besluiten die door het bestuur worden genomen. Graag stellen wij u voor aan de leden van onze ondernemingsraad.

Ondernemingsraad
Cliëntenraad

Fysiogroep Nederland heeft een (centrale) cliëntenraad. De cliëntenraad vertegenwoordigt onze cliënten en heeft advies- en instemmingsrecht op bepaalde besluiten die door het bestuur worden genomen. Graag stellen wij u voor aan de leden van onze cliëntenraad.

Cliëntenraad
Team FGN

Team FGN ondersteunt onze praktijken met de groei en ontwikkeling van hun organisaties.

Team FGN
Regiodirecteuren

De regiodirecteuren van Fysiogroep Nederland werken intensief samen om onze gezamenlijke strategie ten uitvoer te brengen. Ze zetten hun kennis, ervaring en netwerk in voor de groep en zijn samen met hun collega's verantwoordelijk voor de dagelijkse bedrijfsvoering van onze praktijken.

Regiodirecteuren
Onze kernwaarden

Onze kernwaarden

Kwaliteit

We leveren de best mogelijke zorg en zijn toonaangevend in ons vakgebied.

Betrokkenheid

We zijn betrokken bij onze cliënten, onze medewerkers en de maatschappij.

Samenwerking

Samenwerking is de basis voor ons succes.